Κατασκευάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημά σε μια ήμερα.

Στην OneFiveWeb η κατασκευή eshop γίνεται σε μια ημέρα. Δημιουργούμε και σχεδιάζουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, τις δικές σας προτιμήσεις σε χρώματα και design μέσα σε μόνο μια ημέρα.

Χρησιμοποιούμε σαν βάση τα ανοιχτού τύπου OpenCart ή Joomla Virtuemart και στήνουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημά προσέχοντας τις λεπτομέρειες και το SEO ώστε να βγει όσον το δυνατόν πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Συνδέουμε το eshop σας με το Google Analytics για να βλέπετε realtime στατιστικά επισκεψιμότητας και δημιουργούμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στο Adwords ή στο Facebook και Instagram για άμεση διαφήμιση και πώληση των προϊόντων σας.

Οι πληρωμές των προϊόντων γίνονται μέσω των υπηρεσιών Viva, Paypal και αντικαταβολή. Οι πελάτες σας μπορούν να πληρώσουν με όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, με ή χωρίς δόσεις. Με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές άμεσα χωρίς γραφειοκρατία και πολυήμερες αναμονές.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημά σας ανοίγει τις πόρτες του μέσα σε μια ημέρα, πλήρως λειτουργικό!

 

Προσφορά κατασκευή eshop σε μια ημέρα : 950€

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία με την OneFiveWeb

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ.: 6932 66 31 88

 

 

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει:

Αρχική σελίδα με παρουσίαση κύριων προϊόντων όπως η βιτρίνα σας, δημοφιλή προϊόντα, τελευταία προϊόντα, banners προϊόντων.

Σελίδα επικοινωνίας με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και χάρτη. Τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνο και email είναι εμφανή σε όλες τις σελίδες του eshop σας και χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να σας πάρουν τηλέφωνο ή να σας στείλουν email.

Πέντε κατηγορίες προϊόντων για να αρχίσετε άμεσα τις πωλήσεις σας. Εκμάθηση του πίνακα ελέγχου ώστε να μπορείτε να περάσετε απεριόριστες κατηγορίες προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημά σε βάθος χρόνου.

Έως 30 προϊόντα την πρώτη ημέρα για άμεσες πωλήσεις. Εκμάθηση του πίνακα ελέγχου ώστε να μπορείτε να περάσετε απεριόριστα προϊόντα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημά σε βάθος χρόνου.

Σελίδα με αναλυτική περιγραφή και έως 1 επιπλέον φωτογραφία εκάστοτε προϊόντος. Εκμάθηση του πίνακα ελέγχου ώστε να μπορείτε να προσθέσετε περιγραφή, απεριόριστες επιπλέον φωτογραφίες, links κ.α.

Σελίδα "Σχετικά με εμάς" με περιγραφή του καταστήματός σας.

SSL certificate ώστε το eshop σας να είναι ασφαλές με https.

Καταχώρηση domain name .gr σε περίπτωση που δεν έχετε.

Σύνδεση με Google Analytics με realtime στατιστικά επισκεψιμότητας του eshop σας.

 

Επιπλέον υπηρεσίες διαφήμισης

Σύνδεση με Adwords και δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σύμφωνα με τις ανάγκες σας για άμεσες πωλήσεις. Σύνδεση με Facebook και δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σε Facebook και Instagram. Σύνδεση με Facebook και δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σε Facebook και Instagram.

Σύνδεση με Adwords και δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σύμφωνα με τις ανάγκες σας για άμεσες πωλήσεις.

Σύνδεση με Facebook και δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σε Facebook και Instagram.

Δημιουργία σελίδας στο Facebook σε περίπτωση που δεν υπάρχει ήδη.

 

Πρόσθετες υπηρεσίες που χρειάζονται πάνω από μια ημέρα:

Σύνδεση με τις μηχανές αναζήτησης προϊόντων Skroutz, BestPrice και Mousitsa Σύνδεση με τις μηχανές αναζήτησης προϊόντων Skroutz, BestPrice και Mousitsa Σύνδεση με τις μηχανές αναζήτησης προϊόντων Skroutz, BestPrice και Mousitsa

Σύνδεση με τις μηχανές αναζήτησης προϊόντων Skroutz, BestPrice και Mousitsa.

Εβδομαδιαία ανάρτηση στο Facebook και Instagram του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Εκμάθηση διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών.

 

Οι πρόσθετες υπηρεσίες διαφήμισης και οι υπηρεσίες που χρειάζονται πάνω από μια ημέρα έχουν επιπλέον χρέωση αναλόγως της υπηρεσίας και του συνεργάτη. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Δείτε δείγματα ηλεκτρονικού καταστήματός

 

 

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες για την κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες για την κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Πλήρης συμβατότητα
με όλες τις συσκεύες

Κατασκευή ιστοσελίδων με πλήρης συμβατότητα με όλες τις συσκεύες.

Συνεργασία με τα προϊόντα της Google, καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης,  έλεγχος επισκεψιμότητας,  διαφημιστική καμπάνια προώθησης  της ιστοσελίδας σας.

 

Συνεργασία με τα προϊόντα της Google,

καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης,

έλεγχος επισκεψιμότητας,

διαφημιστική καμπάνια προώθησης

της ιστοσελίδας σας.

 

 

Επικοινωνία με την OneFiveWeb

Επικοινωνία με την OneFiveWeb

EMAIL: [email protected]

ΤΗΛ.: 210 65 29 547
          6932 66 31 88