Η OneFiveWeb ειδικεύεται στον επαγγελματικό σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών για Android, iOS και Windows, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Η ομάδα μας αποτελείτε από προγραμματιστές (developers), γραφίστες (graphic designers) και marketing specialists για την σωστή παρουσίαση και διαφήμιση των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο. Η προσπάθεια μας να κρατήσουμε τις τιμές χαμηλές δεν επηρεάζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την λύση που ταιριάζει στα μέτρα σας για την βέλτιστη παρουσίασή σας στο διαδίκτυο στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος eshop

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος eshop σύμφωνα με τις ανάγκες σας με εύκολο και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και πλήρης διαχείριση αποθέματος (stock) σε ανταγωνιστική τιμή.

Σύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με μηχανές αναζήτησης προϊόντων

Κατασκευή και σύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με Skroutz, Best Price και άλλες δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών.

Δημιουργία λογαριασμών, σύνδεση και διαφήμιση στα social media

Δημιουργία λογαριασμών, σύνδεση και διαφήμιση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media) όπως το Facebook, Twitter, Google+ κ.α.

Καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης, SEO και οργάνωση της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Καταχωρούμε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στις μηχανές αναζήτησης και αναλαμβάνουμε το SEO για την βέλτιστη εμφάνιση της στις πρώτες θέσεις. Προτείνουμε και ρυθμίζουμε τις σωστές λέξεις κλειδιά που θα βοηθήσουν στην εύρεση της ιστοσελίδας σας.

Κατασκευή application τιμές από 150€

Οι τιμές για την κατασκευή applications για Android, iOS και Windows εφαρμογές ξεκινάνε από 150€ σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και το μέγεθος της εφαρμογής.

Επικοινωνία με την OneFiveWeb

Επικοινωνία με την OneFiveWeb

EMAIL: [email protected]

ΤΗΛ.: 210 65 29 547
          6932 66 31 88